Зареждане

Cody Gabrandt: Мисля, че завинаги пречупих Dominick Cruz

Cody Gabrandt: Мисля, че завинаги пречупих Dominick Cruz
Публикувано на: Февруари 24, 2017 в 12:06 ч
 
Новият шампион на UFC в категория “петел” Cody Garbrandt говори за двубоя си с Dominick Cruz на UFC 207, по време на който той спечели и шампионската титла.


Cody “No Love” изненада много хора, след като доминира изцяло над Cruz и не остави съмнения по отношение на успеха си. След двубоя Garbrandt предложи реванш на Cruz, но от UFC предпочетоха да го изправят срещу TJ Dillashaw.

Ето какво сподели шампионът по отношение на вече бившия носител на пояса:

“Останах много изненадан от Dominick и всичките глупости, които той изговори. Той не успя да направи това, което се закани, че ще направи с мен. Исках да му дам реванш, защото той заслужава уважение за това, че бе един от най-доминиращите бойци в света. Ако аз говорех толкова глупости като него, а след това едно хлапе ме пребие по подобен начин, щях да опитам отново, защото имам сърце.”

Според Cody, Cruz е отказал реванш, защото няма сърце на боец.

“Мисля, че той няма сърце на боец. Смятам, че го пречупих в този сблъсък. Не мисля, че той някога ще бъде същият, както преди.”

“Нямам проблем да се бия и с TJ. Мога да кажа, че той не е добър човек. Той е нещо като по-проста версия на Dominick Cruz”, добави шампионът.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес