Зареждане

Chris Weidman: Ще накарам Mousasi да се панира

Chris Weidman: Ще накарам Mousasi да се панира
Публикувано на: Януари 26, 2017 в 18:08 ч
 
Бившият шампион на UFC в средна категория Chris Weidman е в серия от две поредни загуби, допуснати срещу Luke Rockhold и Yoel Romero.


“All American” ще има шанс да прекъсне неприятната поредица, изправяйки се срещу намиращия се в отлична форма Gegard Mousasi на UFC 210. Weidman е уверен, че този път ще се върне на победната линия.

“Искам да си върна обратно пояса, като начинът да го направя е да се бия с най-коравите момчета в дивизията. Не мисля по начина “загубих, нека се бия с някого, който не е на мойто ниво, за да си върна увереността”. Зная какво точно съм объркал в последния си мач и какво трябва да сторя различно. Няма нужда да се бия с по-слаби съперници, за да си връщам самочувствието. Уверен съм точно толкова, колкото винаги съм бил. Mousasi е страхотен съперник за мен, за да се върна обратно близо до мач за титлата”.

Mousasi е в серия от четири поредни победи, но според Weidman, неговите опоненти са далеч от нивото на тези, изправили се срещу “All American”.

“Те определено са добри, но вижте моя актив. Този тип казва, че се страхувам от него, но вижте моя актив, вижте хората, срещу които съм излизал. Не отричам обаче, че той е опитен боец и се бие като такъв. Той винаги е спокоен във всички ситуации. Аз обаче ще го накарам да се панира, когато се бие с мен. Уважавам го, той е корав тип и очаквам труден двубой, но мисля, че този мач е страхотен за мен”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес