Зареждане

Chris Weidman: Mousasi е стъпка надолу за мен

Chris Weidman: Mousasi е стъпка надолу за мен
Публикувано на: Март 17, 2017 в 10:00 ч
 
Бившият шампион в средна категория на UFC Chris Weidman се изправя срещу Gegard Mousasi на UFC 210 на 8 април в Ню Йорк.


Въпреки че Mousasi е в серия от четири поредни победи, “All American” не демонстрира кой знае колко голямо уважение към холандеца, заявявайки, че той е “стъпка надолу” за него, що се отнася до нивото на опонентите му.

“Искам най-добрите. Имам предвид, кога изобщо съм се бил с някого, който да не е на топ ниво? Mousasi е почти стъпка надолу за мен, ако говорим за нивото на бойците, срещу които съм се изправял. Той е в добра серия, като успя да си създаде име. Опитен е, но всеки път, когато се е изправял срещу топ опонент, нещо не му е достигало. Не смятам, че някога преди е побеждавал съперник от топ ниво. Не съм го проучвал или нещо такова, повече съм го гледал на живо. Треньорите ми са го проучвали, но честно казано, не съм гледал много видео с негово участие. Не съм толкова запознат с историята му.”

И докато Mousasi е в серия от четири поредни победи, Chris Weidman ще опита да спре серията си от две поредни загуби. Първо той загуби титлата си от Luke Rockhold, а след това понесе и тежък нокаут срещу Yoel Romero.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес