Зареждане

Chael Sonnen за Brock Lesnar: Пълен аматьор, не става за нищо

Chael Sonnen за Brock Lesnar: Пълен аматьор, не става за нищо
Публикувано на: Юли 18, 2016 в 12:00 ч
 
Бившият боец от UFC Chael Sonnen не се притеснява да говори това, което мисли. Откакто Sonnen сложи край на кариерата си, той се изявява като коментатор и анализатор, като американецът бе категоричен, че на този етап няма нещо, което да го върне в Октагона.

 

“Моята приказка е изпята. Ако смятах, че поне едно от тези момчета става за нещо, можеше и да се завърна. Трудно е. Те ме обличат в хубав костюм и аз трябва да говоря хубави неща за тези момчета, и аз давам най-доброто от себе си, но истината е, че моята ера бе далеч по-трудна от тяхната”.

И въпреки, че и в момента има изключително талантливи бойци в UFC, “The American Gangster” отново потвърди, че не е никак впечатлен от нивото на таланта в компанията. Нещо повече, той дори определи бойци като Brock Lesnar за “аматьори”, които някак успяват да печелят мачовете си. 

“Имам предвид, хайде де - нека бъдем честни. Brock Lesnar е аматьор в най-добрия случай. Той е голям и силен - признавам тези неща, има и добри резултати, но той просто не става, а в същото време печели мачове. Това е реалността”.

За победите на Brock Lesnar обаче може да има и различни причини, имайки предвид, че кечистът бе хванат в потенциално нарушение от Антидопинговата агенция на САЩ.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес