Зареждане

Chael Sonnen: Взимал съм всичко на този свят, което нямаш право да вземеш

Chael Sonnen: Взимал съм всичко на този свят, което нямаш право да вземеш
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 08:48 ч
 
Бившият претендент за титла в UFC Chael Sonnen е напълно откровен, що се отнася до последните му тестове за забранени стимуланти, проведени от Антидопинговата агенция на САЩ (USADA).


С изтеклото му двугодишно наказание за положителен тест, даден през 2014 година, “The American Gangster” заяви пред Ariel Helwani и The MMA Hour, че той все още е несигурен, дали скорошните му резултати ще се окажат чисти.

“Ако премина първия тест, тогава можем да водим съвсем различен разговор, но аз просто съм честен с вас. Наистина не зная какво ще се случи или какво е останало”.

Попитан кога ще получи резултатите, Sonnen посочи нещо много интересно.

“Там е въпросът. Получаваш обаждане единствено тогава, когато се провалиш на някой от тестовете. Ако се обадиш на тези хора, както аз искам да го направя, и им заявиш “Хей, готови ли са резултатите?”, тяхната реакция ще бъде нещо от типа на “Защо? Защо не бихте могли да знаете, че сте преминали успешно теста?”

“Хора! Това е защото аз съм взимал всичко на този свят, което нямаш правото да вземеш. Ще ми кажете ли просто дали съм преминал или не? Всеки път, когато попитам някого, следва реакция, все едно съм задал най-покварения въпрос на света”.

Той добави, че се нуждае от само един резултат, за да реши дали да продължи да се бие или не.

“Просто се нуждая от един тест. Ако го премина, всичко е наред. Имам нужда да зная, но няма значение колко пъти ще питам. Те сякаш мислят, че се шегувам или нещо подобно. Но не, това е истината. Просто досега не я бяхте чували”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес