Зареждане

Chael Sonnen твърди, че Ortiz се е предал устно при битката им

Chael Sonnen твърди, че Ortiz се е предал устно при битката им
Публикувано на: Февруари 25, 2017 в 09:05 ч

Бившият шампион в полутежката категория на UFC, Tito Ortiz приключи кариерата си с двубой в Bellator 170, побеждавайки Chael Sonnen.

Единственият начин да видим "The Huntington Beach Bad Boy" отново в клетката е ако му бъде уреден двубой с Fedor Emelianenko, както самия той каза.

По време на срещата обаче имаше няколко спорни момента, които нараснаха с още един - Sonnen заяви, че Tito се е предал устно, когато бе заключен. Ortiz обаче успя да се измъкне и на свой ред да заключи и победи Sonnen.
 
"Вижте, Tito се предаде в този двубой. Знам точно кога се предаде. Чух го да казва, че се предава и не казах нито думе нито на Tito по време не пресконференцията, нито на вас. Не казах нищо, защото когато загубиш, просто приемаш загубата си. Реално предаването не се брои, ако реферът не го обяви, така че може да приемем че Tito не се е предал. Но мисля, че той се предаде и тогава освободих захвата. Той се предаде устно, а аз не казах нищо след това, защото така той прекрати кариерата си. Нямаше как да направим реванш. Нямаше смисъл да разказвам истинската история.

Той е лесна работа за мен. Мога да го победя за по-малко от две минути. Ще бъде съвсем различна битка. Чудно е как мога да го казвам, ако същия този ме е победил. Но истината е, че той беше победен."

Отговорът на Ortiz бе светкавичен в социалната мрежа Twitter, където нарече Sonnen "кучка", а реферът на срещата, John McArthy бе малко по-изчерпателен:
 
"Chael може би е бил на друга честота, за разлика от останалия свят. Tito не е казвал нищо."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес