Зареждане

Chael Sonnen предупреди Conor да внимава с UFC

Chael Sonnen предупреди Conor да внимава с UFC
Публикувано на: Февруари 10, 2017 в 15:38 ч
 
Между Conor McGregor и UFC възникна напрежение, след като ирландската звезда демонстрира не особено сдържан език по адрес на компанията по време на своето PPV интервю съвсем наскоро.


Скоро след това Dana White открито заплаши Conor, че нещата за него могат да не се развият добре, ако той реши да тръгне срещу компанията, която го изстреля към върха на славата.

Подобно мнение сподели и ветеранът Chael Sonnen, който също е на мнение, че McGregor не бива да подценява силата на UFC. Той даде за пример Andrei Arlovski, който, според него, е бил създаден изкуствено от UFC.

“Когато Randy Couture и Tito Ortiz се оттеглиха, UFC останаха без никакви звезди. Само за една вечер те си създадоха нова - Andrei Arlovski, за когото изведнъж всички започнаха да смятат, че е най-страшният тип на планетата. Неговите умения не бяха страхотни, но той имаше визията и цялата маркетинг машина зад него. А скоро след това той не само бе под №1 в ранглистата, но и също така продаваше цели зали. Опитвам се да кажа, че Conor може и да не знае тази история, но UFC създадоха нещо от нищо. На тях буквално им трябваше не повече от седмица, за да го направят”.

“Те внимателно подбираха опонентите му, като скоро той бе хедлайнер и се биеше с Paul Buentello за титлата. Сега, не искам да обиждам Paul, но реалността е такава, че няма такъв момент, в който Paul да е истински претендент №1. Има обаче начини това да стане, като това се е случвало и преди. Tito Ortiz, който тогава бе най-голямата звезда, скоро бе забравен. Същото нещо може да се случи и със Conor. Може би си мислите, че няма как, но всъщност има. И това може да се случи за броени дни”.

“Нещата могат да приключат за него, при това - за рекордно бързо време. Това е нещото, което Conor не може да разбере. Той си мисли, че ще започне да ходи по разни предавания, за да разкаже своята версия, но и това няма да стане. Когато всички получим имейла, който казва “той е аут, този е вътре”, това ще бъде новият човек, който ще говори”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес