Зареждане

Chael Sonnen порица Jacare Souza, заради отказания двубой за титлата

Chael Sonnen порица Jacare Souza, заради отказания двубой за титлата
Публикувано на: Май 28, 2016 в 13:41 ч
 
Веднага след оттеглянето на Chris Weidman поради контузия от двубоя-реванш с шампиона Luke Rockhold започнаха спекулациите кой трябва да замени боеца за ММА състезанието UFC 199.
 
Двама бойци бяха основните заподозрени да заместят Weidman в двубоя за титлата, а именно: Jacare Souza и Michael Bisping.
 
За жалост на Jacare отказа, поради належаща операция на коляното, което остави UFC без особено голям избор в лицето на Michael. Като Bisping отдавна чака своя шанс да се изправи срещу шампиона в средната категория.
 
Но решението на Souza да откаже двубоя е подразнило доста бъбривкото Chael Sonnen, който открито нахока бразилеца за отказа му да участва в шампионския двубой.
 
Ето какво точно заяви Sonnen:
 
“Човече, не харесвам пистъпката на Jacare, просто не мога да е разбера. Не харесвам подобни неща. Не може постоянно да говориш, как искаш и чака с нетърпение двубоя за титлата и в момента, когато ти се предостави възможност - да се откажеш. 
 
Souza е страхотен боец. Винаги съм се възхищавал на действията му в клетката. Но когато имаш шанса да се изправиш срещу носителят на колима само една единствена дума, която трябва да кажеш, когато чуеш предложението, а именно: "Да". Това е. 
 
Разликата между Michael Bisping и всички останали е простичката дума "Да".
 
Какво да оправдаем ‘Jacare’, че идва от тежък двубой с Vitor? Да не би на Michael да беше по-малко труден боят му със Silva? 
 
Болките след двубой са страшни, но всеки боец преминава през тях. Но там е разликата между истинските шампиони и всички останали - когато имаш възможност е грабваш с две ръце. Толкова е просто.".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес