Зареждане

Бруталните последствия от летящото коляно на Paul Daley (Снимка)

Бруталните последствия от летящото коляно на Paul Daley (Снимка)
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 09:24 ч
 
Събитието Bellator 170 ни предложи някои атрактивни моменти, като безспорно може би най-бруталният от тях бе летящото коляно, което Paul Daley стовари в главата на Brennan Ward.


Още в първи рунд Daley прати своя съперник в несвяст, а пораженията по лицето на Ward бяха видими - огромна прорезна рана, която вероятно ще остави и масивен белег след себе си.

След двубоя Daley заяви, че не му е било никак лесно да направи нещо подобно, защото той счита Ward за свой приятел. Той обясни и какви точно са отношенията му с него.

“Аз и Brennan се размотавахме заедно преди този двубой на всички други събития. Когато той победи Saad Awad, аз стоях край ринга с приятелката му, семейството и треньорите му. И празнувах с тях. За мен бе трудна ситуация да се изправя срещу него”.

След като Brennan Ward бе нокаутиран, той трябваше да бъде изнесен от клетката на носилка. Daley пък заяви, че не му е било никак лесно да гледа това, както и да види сълзите в очите на гаджето на Ward.

“Постигнах победа, но емоциите ми са смесени. Когато видях и неговата приятелка да плаче ми стана много трудно. Надявам се, че всичко с него е окей”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес