Зареждане

Brock Lesnar така и не достигнал пълния си потенциал в UFC

Brock Lesnar така и не достигнал пълния си потенциал в UFC
Публикувано на: Март 28, 2017 в 10:02 ч
 
Brock Lesnar е бивш шампион на UFC в тежка категория, но според неговия дългогодишен приятел и мениджър Paul Heyman, феновете никога не са го виждали в неговия “абсолютен физически пик”.


Според Heyman, заболяването на “The Beast” от дивертикулоза му е попречило да достигне пълния си физически потенциал.

“Бих казал, че точно в момента Brock е във физическия си пик, защото в 20-те си години и в началото на 30-те, дивертикулозата не му позволи да достигне пълния си потенциал”, коментира Heyman.

“Още когато участваше в турнирите по борба на NCAA Division I, той вече страдаше от болестта. Неговото тяло използваше огромна част от енергията му, за да подтиска дивертикулозата. Накрая се стигна до момент, в който болестта вече нямаше как да бъде подтискана.”

Heyman смята, че Lesnar никога не е бил в най-добрата си физическа форма, докато се е биел в UFC.

“В колежа никога не е достигал пълния си потенциал, нито по време на първия му престой в WWE. Това никога не се случи и по време на престоя му в UFC.”

Именно дивертикулозата бе една от причините за първото оттегляне на Lesnar от UFC след загубата от Alistair Overeem на UFC 141 през 2011. Пет години по-късно Brock се завърна и победи Mark Hunt, но след това успехът му бе анулиран заради положителен допинг тест. Lesnar пък обяви повторното си оттегляне от ММА. В момента той продължава с кариерата си в WWE.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес