Зареждане

Bob Arum: UFC иска 50% от хонорара на McGregor

Bob Arum: UFC иска 50% от хонорара на McGregor
Публикувано на: Март 24, 2017 в 10:24 ч
 
 Популярният боксов промоутър Bob Arum говори по темата за двубоя между Floyd Mayweather и Conor McGregor, както и за трудностите, които би имало при организирането му.


Според него, UFC не третира добре своите бойци, като именно те могат да се окажат проблемът при преговорите. Той дори твърди, че компанията иска да получи 50% от хонорара на McGregor за двубоя.

“Единствената пречка тук е UFC, защото UFC не третира бойците си по същия начин, както го правят промоутърите в бокса. С други думи, бойците в UFC получават много по-малко от боксьорите. Те предложиха сделка на Conor и искат да получат 50% от дяла му.”

“Ако този мач не се състои, вината ще бъде изцяло на UFC. Не че мисля, че това би било и добър мач. Ако говорим за бокс, тук трудно би могло да има съперничество между двамата. Conor е страхотен ММА боец, но той не е показал нищо в бокса. А Mayweather е един от най-великите в този спорт.”

Смята се, че уреждането на този двубой вече е във фаза на усилени преговори, като нищо чудно съвсем скоро да бъдем изненадани с неговото официализиране.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес