Зареждане

Благой Иванов-Багата в преговори с UFC

Благой Иванов-Багата в преговори с UFC
Публикувано на: Юли 5, 2016 в 20:02 ч
Източник: Агенция БГНЕС
Шампионът на WSOF в тежка категория Благой Иванов - Багата води преговори с UFC. Това заяви самият той пред агенция БГНЕС.

Багата защити титлата си в един от най-кървавите двубои на турнира, след като в пет рунда показа сърце, хъс и издръжливост и заслужи победата със съдийско решение.
 
"За първи път ми се случва в моята кариера 5 рунда по 5 минути, да проведа среща за защита на титлата. В началото получих много лоша аркада, която ми попречи на зрението и вече в последните рундове се усещаше, че започнах да губя сили, сигурно заради това, че изтече голямо количество кръв. Важното е, че всичко свърши добре, че победих и че докторът не успя да спре срещата", коментира Иванов.


 
След поредния голям успех на българина, интересът към него в САЩ се увеличава все повече. Дали ще го видим скоро в най-голямата ММА организация - UFC? Изглежда той вече е имал тази възможност, но е предпочел да защити титлата си. След като го направи по изключително атрактивен начин, може би Dana White и компания ще подходят по-сериозно към Багата.

"Зависи от промотъра и от моя мениджър как ще се договорят, но в момента текат преговори и очаквам в най-скоро време да разбера кога ще е следващата ми среща. Имах предложение преди тази среща да играя в UFC, но условията ми за тази среща бяха по-добри, отколкото техните предложения и предпочетох да си защитя титлата. В момента се водят и такива преговори и сега ще видим дали условията ще са по-добри", обясни той.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес