Зареждане

BJ Penn ще заложи на себе си преди мача с Ricardo Lamas

BJ Penn ще заложи на себе си преди мача с Ricardo Lamas
Публикувано на: Септември 27, 2016 в 09:29 ч
 
UFC Fight Night 97 връща ММА на най-високото ниво на територията на Филипините, като хедлайнери на събитието са легендата BJ Penn и Ricardo Lamas.


За BJ Penn това ще бъде първо влизане в клетката от 2014 година насам, като неговият съперник е под №4 в ранглистата на категория “перо” на UFC. Самият Penn не крие, че целта му е да докаже пред всички, че все още има бъдеще в Октагона.

“Защо би ми пукало какво мислят другите?”, заяви Penn, продължавайки: “Първото нещо, което тези хора трябва да направят, е да отидат до банката, да изпразнят сметките си и да заложат всичките си пари на Ricardo Lamas. Защото в деня преди мача аз ще заложа на себе си, за да направя много пари.”

Ricardo Lamas е с актив от 3 победи и 2 загуби, откакто той загуби титлата си в категория “перо” срещу Jose Aldo. За последно той допусна поражение със съдийско решение срещу Max Holloway на UFC 199.

“Това е опасен двубой за мен”, заяви Lamas. “Имам много какво да загубя. Аз съм този, който е на по-високо място в ранкинга. Много хора очакват, че той вече е загубил. Няма много очаквания към него, като напрежението е изцяло върху мен. Да се биеш с някого като BJ Penn обаче е възможност, която идва веднъж в живота.”

В другото главно събитие за вечерта, един срещу друг в тежка категория се изправят Derrick Lewis и Marcin Tybura, докато Sam Alvey ще премери сили с Alex Nicholson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес