Зареждане

Bisping за Rockhold: Нека да сме честни - той е задник

Bisping за Rockhold: Нека да сме честни - той е задник
Публикувано на: Май 24, 2016 в 10:23 ч
 
 Michael Bisping ще има възможността да вземе титлата на 4-ти юни, когато ще се изправи срещу настоящия шампион в средна категория Luke Rockhold в UFC 199.
 
Bisping е наясно, че това може да е единственият му шанс и прие предложението, като разполага само с 2 седмици за подготовка преди да се изправи срещу Rockhold, който и без това не харесва особено.
 
"Нека да сме честни - той е задник. Има една победа срещу мен, признавам. Но искам шампионът да бъда аз и ще го победя. Нещата вече са лични - винаги като го погледна ми се иска да му разбия мутрата. Не сте виждали по-надменен човек... дори когато просто си върви нанякъде. Нямам търпение да мога да му вкарам няколко, че и за сметка на това да стана световен шампион."
 
Предстоящата битка ще бъде 20 дни преди 10-тата годишнина от дебюта на Bisping в UFC и една шампионска титла определено би му дошла добре.
 
"Ако загубя сега, повече няма да имам тази възможност. Скачам в тази битка не само защото имам шанс, не за парите или за слава - влизам да се бия, защото знам, че ще спечеля. Винаги съм бил истински боец и ще го докажа за пореден път след две седмици."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес