Зареждане

Bisping: В главата на Romero има камък, вместо мозък

Bisping: В главата на Romero има камък, вместо мозък
Публикувано на: Февруари 15, 2017 в 15:00 ч
 
Michael Bisping отговори на последната закачка на Yoel Romero, който пусна благотворителна кампания в GoFundMe, с цел събиране на средства за “оттеглянето и медицинските разходи” на британеца.


Bisping призна, че идеята на Romero е била забавна и майтапът е сполучлив, като се закани действително да използва парите, които се съберат.

“Признавам му, това му се получи. Мисля, че вече има около 200 долара събрани, като не се бъркайте - аз ще ги използвам, този ден ще дойде. След като сритам задника му, ще отида да ми направят един хубав масаж с тези 200 кинта. Но ако трябва да съм сериозен, GoFundMe вършат чудесна работа за онези, които наистина се нуждаят от помощ. Аз го използвам в момента, за да събера пари за момче, болно от рак. Това беше донякъде проява на лош вкус от Yoel, той се опитва да накара хората да говорят. Той е просто една малка муха, която бръмчи около главата ми. Но тази муха ще бъде размазана. Той е експлозивен боец и е добър в борбата, но до голяма степен, Chris Weidman сам заби главата си в коляното му. Ако не го беше направил, Chris вероятно щеше да спечели срещата”.

“Не си губя времето, за да мисля за Romero. Той няма никакъв акъл, нито пък чувство за хумор. Вместо мозък, в главата му има камък”, добави “The Count”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес