Зареждане

Bisping постави ултиматиум на GSP

Bisping постави ултиматиум на GSP
Публикувано на: Март 29, 2017 в 10:21 ч
 
Шампионът в средна категория на UFC Michael Bisping се изправя срещу легендарния Georges St-Pierre, но потвърдена дата за двубоя им все още няма.


“The Count” побърза да припомни, че той е този, който определя как и кога да се случат нещата. Bisping заплаши GSP, че срещата им бъде протакана твърде напред във времето, той може вместо това да се изправи срещу Yoel Romero.

Ето какво заяви Michael Bisping:

“Изглежда, че GSP се опитва да насрочи по-късна дата от 8 юли. От Ariel Helwani чух, че той иска да се бием през септември или октомври, като това ми казаха и от UFC. Но ще го кажа направо - ако GSP иска да чака до септември или октомври, тогава нека той си намери друг опонент. Защото аз съм този, който определя нещата. Без да искам да звуча като задник, но това е моят пояс. Аз съм шампионът и нямам намерение да чакам до септември или октомври. Този двубой бе дискутиран през януари. Знаете, че един лагер продължава само 8 седмици. Или 6. Да се бием през септември или октомври е просто смешно. 8 юли е датата. Може и да бъда гъвкав в това отношение и да се съглася на малко по-късна дата, ако е нужно. Но GSP - съвземи се. Престани да си правиш шибаните гимнастики и каквото там правиш. Нека го направим, приятелче. Подпиши договора. На пресконференцията говори големи приказки. Тогава подпиши договора. Просто е!”

“Ако той не е готов, тогава предполагам, че Yoel Romero ще получи шанса си за титлата. Слушайте, не се страхувам от Yoel Romero. Ако GSP иска да се бие, естествено, тук има страхотна история. Този мач би представлявал страхотен бизнес. Но нямам намерение просто да си седя. Не той определя правилата. Аз съм шампионът.”

“Няма да чакам цяла година, за да може GSP да се бие с мен. Мога за това време да направя два мача и пак да спечеля същите пари.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес