Зареждане

Bisping към Henderson: Засрами се

Bisping към Henderson: Засрами се
Публикувано на: Октомври 1, 2016 в 14:00 ч

Войната между Michael Bisping и Dan Henderson продължава с пълни сили преди втората им битка в UFC 204.

Враждата им започва още преди 7 години, когато двамата бяха треньори в риалити шоуто The Ultimate Fighter. След това те се изправиха един срещу друг в битка, която приключи с доста зрелищен нокаут в полза на Henderson.

И макар Bisping да продължи напред, той не забрави тази загуба. Той няколкократно е подчертавал, че "Hendo" е бил на тестостеронова терапия тогава и че е продължил с нея, въпреки забраната и от атлетическата комисия. Henderson пък не му остана длъжен и заяви, че има значителна промяна във физиката на англичанина от първата им среща до днес.
 
"Да, промяна чрез кръв, пот, сълзи и много упорита работа," отвърна Bisping. "Казвайки това, Dan Henderson показа какъв идиот е всъщност. Вижте го него и ще видите, че е празноглав. Капитан Праисторик. Фред Флинтстоун. Както и да го наречете, няма да сбъркате. Може да видите, че е неандерталец.

Засрами се, Dan Henderson. Аз съм бил тестван за допинг повече от всеки. И никога не е имало дори най-малка капка подозрение към резултатите ми. Може да ме тестваш във всеки момент. Ако искаш ще ти се изпикая в чашката."

В действителност откакто UFC заработи с антидопинговата агенция на САЩ, Bisping е бил тестван 8 пъти извън състезателните периоди, а Henderson е бил тестван 15 пъти, като нито един от двамата не е давал положителен допинг тест.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес