Зареждане

Bisping към GSP: Просто подпиши документите и да го направим!

Bisping към GSP: Просто подпиши документите и да го направим!
Публикувано на: Октомври 24, 2016 в 08:32 ч
 
Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping защити успешно титлата си срещу легендата Dan Henderson, а сега британецът вече мисли и за следващия си опонент, който все още не е известен.


Bisping вече заяви, че е готов да се изправи срещу Chris Weidman, но сега той добави и нови име към списъка с желани опоненти, а именно - Georges St-Pierre.

Макар и в момента ситуацията на GSP да е крайно неясна, имайки предвид споровете му с компанията относно неговия контракт, Bisping е на мнение, че подобен двубой може да се уреди.

“Честно казано, не зная нищо за ситуацията му. Преди време Georges говореше за евентуален мач с мен. С радост бих се изправил срещу него. Погледнато от бизнес гледна точка, това би било страхотно. Също така мисля, че ще успея да го победя.”

“Всичко зависи от него. Georges, ако искаш да се биеш, аз съм тук. Нека го направим. Просто подпиши документите, приятел. Това е всичко, което трябва да направиш.”

“The Count” опроверга и слуховете, че има сериозни поражения след двубоя с Dan Henderson.

“Преминах през скенер след мача. Има някаква дезинформация по въпроса. Не зная откъде идва всичко, но това не е вярно. Добре съм и съм здрав.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес