Зареждане

Benson Henderson:Искам да видя колана на UFC на кръста си

Benson Henderson:Искам да видя колана на UFC на кръста си
Публикувано на: Ноември 27, 2015 в 12:00 ч

Няма никакво съмнение, че преминаването в полусредна категория се превърна в едно от най-добрите решения  на Benson Henderson .

"Определено се чувствам много по-добре. Вече не мисля постоянно за това колко калории съм погълнал днес. Не си броя всяка хапка. Няма го това постоянно напрежение и това е много готино. "- каза Benson. - "Разбира се, сега имам и повече време, за да се подготвя преди всеки двубой. Отделям повече внимание на тренировките си. Подобрявам уменията си в бокса, жиу-житцу и в борбата. "

Henderson обаче подчертава, че не е казал окончателно „сбогом“ на леката категория и е готов един ден да се завърне, ако сметне за необходимо.

"За мен няма значение дали ще се бия в лека или полусредна категория. Мога да победя всеки един в леката категория. Rafael Souza dos Anjos иска да ме предизвика на 5 рундов двубой? Добре, няма проблем "- каза  Benson - "Аз съм сигурен в себе си, както винаги. Чувствам се уверен и в полусредната категория. "

Benson Henderson иска да припомни на всички, че той е топ боец, чията основна цел е да стане шампион:

"Ако трябва ще се скапя от тренировки. Ще тренирам денонощно, ще работя усилено, за да постигна целта си. Искам да видя този колан на кръста си и възнамерявам да направя всичко възможно, за да постигна целта си. "

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес