Зареждане

Benson Henderson също подкрепи идеята за Съюз на бойците

Benson Henderson също подкрепи идеята за Съюз на бойците
Публикувано на: Юли 28, 2016 в 14:00 ч
 
Още откакто бе обявено, че Brock Lesnar е спипан със забранени стимуланти след победата си над Mark Hunt на UFC 200, неговият опонент Mark Hunt не може да си намери място от яд.


"Super Samoan" изригна с продължителна тирада срещу UFC, като преди това той пожела да получи и сто процента от хонорара на “The Beast” за вечерта, заплашвайки да напусне компанията.

В последствие той заговори за създаването на своеобразен Съюз на бойците, който да защитава правата им, а бившият шампион на компанията в лека категория Benson Henderson подкрепи идеята.

“На сто процента подкрепям Mark Hunt - за всичко, което прави и говори. Мисля, че предстои да се случи много. Трябваше да стане преди още много време”.

“Има много други момчета - Cung Le, Jon Fitch и други, които отдавна говорят за това. Отдавам моята подкрепа и солидарност към тях. Като ММА боец, определено ги подкрепям”.

“ММА е млад спорт. Американският футбол, боксът и бейзболът са тук отдавна, но ММА е все още млад. Много от хората, които практикуват ММА, все още не знаят какво точно означава да бъдеш професионален атлет”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес