Зареждане

Ben Rothwell: Travis Browne е просто една мъжка ку*ва

Ben Rothwell: Travis Browne е просто една мъжка ку*ва
Публикувано на: Януари 9, 2017 в 08:58 ч
 
Боецът от тежка категория на UFC Ben Rothwell изригна срещу колегата си Travis Browne, обвинявайки го в сериозна грешка за решението му да напусне залата Jackson-Winkeljohn и да се присъедини към Glendale Fight Club, където се готви половинката му Ronda Rousey.


Според Rothwell, мотивите на Browne са изцяло финансови, като той дори го нарече “мъжак ку*ва”.

“Нямам проблем да говоря за Travis Browne, защото той сам си докара ла*на върху себе си. Колкото повече научвам за него, толкова повече се убеждавам, че той е просто една мъжка ку*ва”, изригна Rothwell.

“Има много неща, които ме вбесяват относно него. Защо изведнъж напускаш страхотен лагер, който те е направил добър, за да се преместиш в нова зала, където всички губят? Поне за мен, тук става дума за пари. Той се премести там и си намери “мамче” в лицето на неговата приятелка. Той просто иска някой да се погрижи за него. Той вероятно си мисли, “защо да се бия? Тя ще плати за всичко”. Това е добър финансов ход от негова страна, но не и толкова добър за кариерата му. Много хора смятат, че той върви надолу. Той загуби своята работа с краката, загуби и много неща, които го правеха добър.”

Ben Rotwhell не спести думи и по адрес на бившата шампионка Ronda Rousey.

“Ако тя не може да се завърне след всичко, което преживя, значи тя е загубеняк и никога не е била истински шампион. Мразете го или го обичайте, но Conor McGregor е добър пример. Той загуби, но не бойкотира медиите, а се завърна и спечели титла. Dominick Cruz също се изправи пред медиите след загуба и се държа като шампион. Те поставят стандартите за всички нас. Така трябва да действаме при загуба. Ronda трябва да се научи от нас в това отношение”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес