Зареждане

Ben Rothwell смята, че Velasquez е провокирал изваждането си от картата

Ben Rothwell смята, че Velasquez е провокирал изваждането си от картата
Публикувано на: Декември 29, 2016 в 10:21 ч
 
Cain Velasquez бе принуден да се оттегли от файт картата на UFC 207 и двубоя си с Fabricio Werdum, след като Атлетическата комисия на щата Невада не му даде медицинско разрешение да участва в срещата.


Според един от бойците в дивизията Ben Rothwell, Cain от самото начало не е имал желание да се бие на 30 декември, като той е използвал медиите, за да се оттегли от събитието.

“Хората са изненадани, че Cain няма да се бие? Това ме обърква, защото нищо от това не е изненадващо. Той започна да говори всички тези неща публично, знаейки, че ще бъде изваден от събитието. Да казваш на Комисията, че използваш марихуана, за да смекчиш болките си, а пет дни след мача ще се оперираш - това е добър начин да им кажеш, че не си в състояние да се биеш. Но това е много удобно за него, защото сега изглежда така, сякаш не той се е отказал от мача, а Комисията не му е дала разрешение. Говорейки тези неща, две седмици преди срещата, е доказателство, че Cain не искаше да се бие. Не ми казвайте, че той е в този бизнес от толкова време и все още не знае как се случват нещата. Той очевидно искаше да бъде изваден от картата”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес