Зареждане

Bellator заведе дело, за да спре 'нелегалната схема' на UFC

Bellator заведе дело, за да спре 'нелегалната схема' на UFC
Публикувано на: Февруари 24, 2017 в 13:55 ч
 
През 2014 година UFC се озоваха в съдебна битка, след като няколко бойци обвиниха най-голямата ММА организация на планетата в нарушаване на анти-тръст законите.


Не е никак изненадващо, че от UFC решиха да отвърнат на удара, надявайки се да използват конкурентната верига Bellator, за да докажат, че третират бойците си по същия начин, ако не и по-добре в сравнение с останалите компании. Но единственият начин, да го направят, е да се доберат до финансовите данни на Bellator.

Естествено, шефът на Bellator Scott Coker не е никак съгласен това да се случи.

Bellator заявиха в писмени показания пред Калифорнийския съд, в опит да блокират призовките, изпратени от UFC, че компанията вече е предоставила повече от две хиляди страници документи, отнасящи се към анти-тръстовото дело.

Съвсем разбираемо е от Bellator да не желаят техният основен конкурент да се сдобие с тайните им. Това не само би навредило на компанията, но и на нейните бойци, особено при преговори с атлетите.

Имайки предвид обаче, че това дело стартира преди години, а все още не е стигнало доникъде, едва ли и скоро ще има някакво сериозно развитие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес