Зареждане

Бащата на Khabib: Jose Aldo няма шанс срещу сина ми

Бащата на Khabib: Jose Aldo няма шанс срещу сина ми
Публикувано на: Декември 23, 2016 в 16:00 ч
 
Khabib Nurmagomedov има само една цел пред себе си и това е титлата в UFC в лека категория. “The Eagle” все още няма поражение в своята ММА кариера, разполагайки с актив от 24 победи от 24 двубоя.


И докато Khabib очаква двубой с Tony Ferguson, който да излъчи претендент за шампиона Conor McGregor, шампионът в категория “перо” Jose Aldo твърди, че руснакът е отказал да се бие с него за временната титла в лека категория.

Според бащата на Khabib, Jose Aldo не е достоен да се бие с неговия син.

“Този мач може да бъде интересен за Khabib по само три причини - да подобри актива си, да не стои без активност и да спечели пари. Khabib има осем победи в тази категория и той е готов да се бие на 77 килограма. А след това да се бие с някого, който тежи 66 килограма - не виждам смисъл в това. Всички ще кажат, че той е твърде едър, а Aldo е дребен. Jose Aldo няма абсолютно никакъв шанс срещу Khabib. От 3-4 години няма човек, който да иска да се бие с него. Нито Pettis, нито Diaz, нито Conor. Tony Ferguson също. Аз наричам тези хора страхливци. Нашето желание е да се бием с най-силните бойци на 70 и 77 килограма. Някой да заповяда!”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес