Зареждане

Bas Rutten: Ronda Rousey се провали, защото мислеше за други неща

Bas Rutten: Ronda Rousey се провали, защото мислеше за други неща
Публикувано на: Март 17, 2017 в 18:37 ч
 
Бъдещето на Ronda Rousey остава неясно. Бившата шампионка на UFC в категория “петел” понесе два тежки нокаута от Holly Holm и Amanda Nunes, като мнозина очаква тя да сложи край на кариерата си. Все още обаче Ronda не е обявила официално решението си.


Един от великите ММА бойци Bas Rutten смята, че до голяма степен падението на Rousey е в резултат на твърде многото й ангажименти извън спортната й кариера.

“Напълно вярвам в това. Нейното име ставаше все по-голяма и по-голямо, като останалите момичета знаеха, че ако успеят да детронират шампиона, те ще бъдат добре известни. Мисля, че тя допусна някои грешки в преценката си. За съжаление, тя така и не успя. За съжаление, тя така и не успя да се съвземе от случилото се.”

“Проблемът с Ronda e, че тя бе поставена под голямо напрежение. Преди последния си двубой тя знаеше, че ако загуби, тя ще загуби и всичките си филми, възможности и т.н. Всичко ще изчезне, защото така функционира светът. Това е жалко, но по подобен начин работи светът. Веднъж щом започнеш да губиш, вече не си интересен на никого.”

Според Bas Rutten, Ronda е допуснала огромна грешка, след като е изгубила основната си концентрация върху спорта.

“Това е възможно най-тъпото нещо. Един боец трябва да бъде психически и физически подготовен през цялото време. Бойците трябва да бъдат фокусирани на 100% върху спорта. Това е наистина трудна професия. Трябва да се пазиш от контузии и всичко останало. Трябва да поддържаш тялото и ума си винаги на висота. Когато се опитваш да правиш и други неща, това не е никак добра идея.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес