Зареждане

Български победи в WCMMA 19 в Лондон

Български победи в WCMMA 19 в Лондон
Публикувано на: Март 14, 2015 в 09:50 ч

ММА състезанието WCMMA 19 се поведе снощи в Лондон, Англия и включваше няколко български участия.

Валентин Гарушев събори противника си още в първата сегунда с точен десен в главата. След което се вкопчиха на земята и мача приключи след няколко секунди с submission- arm lock. Радостин Иванов беше изненадан още при поздрава със своя противник, като той го поздрави с едната ръка и веднага го удари с другата. Но това не попречи на нашето момче да покаже своята класа и още в първия рунд, въпреки агресивната игра на своя противник да го задуши на земята.

Нури Хабилов загуби своята среща по нелеп начин в първия рунд. Въпреки доброто начало и доминацията, позволи на своя противник да заеме удобна позиция върху него при което понесе директни удари макар и не тежки в главата и срещата беше прекратена от съдията.

Христо Христов, се представи повече от подобаващо в своя мач за титлата в К1 на 93кг. Въпреки грешката която допусна в първия рунд при която беше свален в нокдаун, той успя да се върне и да вземе следващите два рунда. Поради нокдауна в първия, съдиите решиха да отсъдят равен и да се проведе още един рунд. В който както и предишните два, Христо тотално доминираше! Противника му излезе много здрав и успя да понесе всичкия бой, разминавайки се на много пъти от нокаута. В крайна сметка си тръгна силно окървавен и с голяма доза уважение и респект към новия носител на пояса на WCMMA Христо Христов! Така вечерта завърши с големи поздрави и суперлативи към българските бойци и за невероятната работа на Мениджърската им Компания,

Combat Promotion е организацията, благодарение на която те взеха участие в това реномирано събитие. Тяхното излизане беше под звуците на химна на бойния клуб на българите в Англия Spartacus Fight Club! Бяха съпровождани от момичета в български носии с огромни български флагове!

Кулминацията беше излизането на Христо, при което Combat Promotion бяха подсигурили първо излизането на гайдар, тъпан и момичета носещи логото на клуба и спонсорите. След като те стигнаха до клетката и бяха бурно приветствани от многобройната българска публика, след това започна химна на клуба и наелектризираната вече публика посрещна нашия бъдещ Шампион!

Работата на Combat Promotion в лицето на Георги Анадолов, беше много високо оценена не само от зрителите, но и лично от Dave O'Donald който не еднократно го заяви пред всички! Това беше поредния голям ден за българските бойни спортове на международната сцена! А е само началото!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес