Зареждане

Български ММА бойци с нови двубои в Англия

Български ММА бойци с нови двубои в Англия
Публикувано на: Март 28, 2015 в 14:25 ч

Промотърската Компания Combat Promotion официално обяви още няколко договорени български участия в едни от най-големите ММА вериги в Англия.

Окончателно беше договорена защитата на титлата във веригата WCMMA на Христо Христов.

Христо е действащия шампион във версия UK1 в полу-тежката категория. Той извоюва колана на веригата в последното издание което се проведе на 13 март. Тогава той победи в четири рундов К1 двубой, непобедимия шампион на домакините Стан Уйлсън.

Още след приключването на срещата в залата се появиха пререкания между организаторите на проявата и Лукас Лилейкис, който претендира за възможност за двубой за титлата.

Собственика на Combat Promotion Георги Анадолов, твърдо заяви, че неговите момчета не се страхуват да излязат срещу който и да е в клетката и не отне много време този двубой да бъде договорен и да стане възможен още в следващото издание на 12-ти юни в WCMMA 20.

Основният стил на Лукас Лилейкис е муай тай, където има множество победи в своята страна Литва. Очакваме с нетърпение резултата от тази интересна среща през юни в Лондон.

Друг лансиран двубои от Combat Promotion на Английска земя е двубоя на Искрен Иванов срещу Callum McDonagh в ММА сблъсък в категория до 66кг. Нашия боец ще излезе в 43тата

Галата организирана на 2-ри май в Лондон от една от най-силните вериги в Европа UCMMA.

Неговия противник е шампион на веригата WCMMA в категория до 70 кг, като за мача с нашия боец той ще свали в долната категория.

Участието в UCMMA 43 вече беше договорено за друг наш български боец, Веселин Иванов "Лудия" който ще се изправи срещу Салих Кулукан.

 С това за радост на многобройната българска публика която ще подкрепи нашите бойци в Troxy, London на 2-ри май, българското участие ще е двойно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес