Най-големият сайт за бойни спортове

       

Artem Lobov към Woodley: Спри да ревеш като малка кучка

Artem Lobov към Woodley: Спри да ревеш като малка кучка
Публикувано на: Март 20, 2017 в 09:39 ч
 
Шампионът на UFC в полусредна категория Tyron Woodley често използва медиите, за да изразява позициите си по различни въпроси, свързани най-вече с отношението на компанията към самия него.

 
“The Chosen One” твърди, че е “най-лошо третираният шампион” в историята на UFC, като дори смята, че към него съществува расистко отношение от страна на Dana White и компания.

 Не са обаче малко хората, на които им писва от постоянните оплаквания на Tyron Woodley. Един от тях е и боецът Artem Lobov, който отправи директно послание към шампиона в Twitter.

 “Хей, Tyron Woodley, това е начинът, по който промотираш себе си, а не когато плачеш и се оплакваш като малка кучка”, написа Lobov, споделяйки видео на впечатляващия успех на Gunnar Nelson над Alan Jouban на UFC London.


Gunnar Nelson е един от тренировъчните партньори на Artem Lobov, като според руския боец, това е най-добрият начин да покажеш себе си, а не когато непрекъснато говориш по медиите.

Самият Lobov очаква да се изправи срещу Cub Swanson в следващия си двубой.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

'Jose Aldo е пълна п*тка, задето прие титлата на McGregor'

'Jose Aldo е пълна п*тка, задето прие титлата на McGregor'
Artem Lobov се възмущава от постъпката на Jose Aldo да приеме обратно титлата, която загуби за 13 секудни с нокаут, без да я е заслужил.
Новини » март 26, 2017 (85)
цялата новина