Зареждане

Art of War 18 вдига още повече летвата за ММА в Китай

Art of War 18 вдига още повече летвата за ММА в Китай
Публикувано на: Юли 25, 2016 в 16:03 ч
 
Когато говорим за смесени бойни изкуства на територията на Китай, всички пътища водят към Andy Pi и неговата организация Art of War Fighting Championships (AOW). Mr. Pi е считан за Кръстника на ММА в Китай, а неговата промоционална кампания е считана за “златен стандарт” в страната по отношение на ММА. Организацията има сключен договор с Китайската национална телевизия, а най-добрите бойци на Китай получават шанса да показват уменията си не само едни срещу други, но и срещу състезатели от чужбина.


“Китайските атлети продължават да изпитват все по-голямо влечение към ММА, а спортът бележи истински бум на популярността в страната”, казва Andy Pi, добавяйки: “Като първата и най-престижна ММА организация в Китай, Art of War е движещата сила на развитието на китайския талант в бойните спортове. Повечето от големите звезди на Китай, за които чуваме в UFC и в Азия в днешно време, са преминали през нашата програма. Когато се появят китайските еквиваленти на Georges St-Pierre, Conor McGregor и Ronda Rousey, и изведат спорта до друго ниво в страната, можете да се обзаложите, че те ще са преминали през нашата компания”.

Шоуто Art of War 18 ще се проведе на 30 юли на Олимпийския стадион в Пекин, продължавайки традицията събитията на организацията да стават все по-големи и мащабни с времето.

В основното събитие за вечерта ще видим китайския граплер Handong Kong срещу южнокорееца Dawoon Jung. Art of War 18 ще включва и първи рунд на турнир с четирима участника, който ще определи новия шампион на организацията в полусредна категория. В него ще можем да наблюдаваме ветерана от UFC и специалист в джиу-джицу Junior Assuncao, който ще премери сили с Adam Townsend. В другия двубой един срещу друг се изправят Yuki Sasaki от Япония и Tahar Hadbi от Франция.

Като част от традицията, на Art of War 18 ще видим и най-добрите китайски бойци в битка срещу силни опоненти от други държави.

  • Muha Li (China) vs. Martin Akhtar (Sweden)
  • Xianliang Zheng (China) vs. Fuhito Hasegawa (Japan)
  • Lijiburen Wu (China) vs. Dong Gyu Kim (South Korea)
  • Jumayi Ayideng (China) vs. Yuki O’Hara (Japan)
  • Haoyang He (Taiwan) vs. Marc Guyon (France)
  • Wu Ge Te Me Ji (China) vs. Marjo Borres (Philippines)
  • Rige Hu (China) vs. Seng Li (China)

Art of War продължава да връща спомените към славните дни на ММА на азиатския континент, а растежът на спорта на територията на Китай продължава с всеки изминал ден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес