Зареждане

Anthony Pettis: Имам повече инструменти от Conor McGregor

Anthony Pettis: Имам повече инструменти от Conor McGregor
Публикувано на: Декември 8, 2016 в 12:00 ч
 
Anthony Pettis е без съмнение един от най-добрите и креативни страйкъри в UFC за момента. През уикенда той се изправя срещу Max Holloway в среща за временната титла в категория “перо” в Торонто.


Говорейки за срещата, Pettis заяви, че не се страхува да влезе в размяна на удари с Max Holloway. Той споделя, че единственият добър страйкър, срещу когото Max Holloway някога се е изправял, е Conor McGregor. А според Pettis, той има повече “инструменти” от ирландеца.

“Виждам Max като своя по-млада версия: суров, натурален талант, който определено иска да успее. Но аз разполагам с уменията да го победя със своя страйкинг. Имам предимство и по отношение на силата и физическия размер”.

“Единственият добър страйкът, когото той е срещал, е Conor McGregor. А вие видяхте какво се случи тогава. Чувствам, че аз имам повече инструменти от Conor McGregor. Той има “голяма” лява ръка и добри ритници. Аз имам събмишъни, борба - всичко. Аз съм пълният пакет. Сега имам и размера. Това е страхотна категория за мен”.

Победителят от двубоя между Anthony Pettis и Max Holloway ще спечели временния пояс в категория "перо" и ще получи правото да се бие с абсолютния шампион Jose Aldo.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес