Зареждане

Angela Hill: Joanna Jedrzejczyk е по-лесен съперник от Jessica Andrade

Angela Hill: Joanna Jedrzejczyk е по-лесен съперник от Jessica Andrade
Публикувано на: Януари 31, 2017 в 12:00 ч
 
Angela Hill ще се завърне в Октагона през този уикенд, изправяйки се срещу Jessica Andrade на UFC Fight Night 104 в Хюстън.


Евентуален успех може да доближи Hill до двубой с шампионката в категорията Joanna Jedrzejczyk. Според нея обаче, срещата с Jessica Andrade е по-трудна, отколкото евентуален мач с Joanna Jedrzejczyk.

“Ще я предизвикам. Да, определено ще я предизвикам. Чувствам, че Joanna ще бъде по-лесен мач за мен, защото зная, че тя няма да опитва да ме сваля на пода. Поне не отначало. Това няма да бъде нейният основен план в срещата. Обикновено винаги водещият план на опонентките ми е да ме свалят на пода и да ми приложат събмишън. За мен ще бъде облекчение да разчитам главно на страйкинга си, отколкото постоянно да се отбранявам от тейкдаун. Определено чувствам, че Joanna Jedrzejczyk е по-лесният двубой за мен, отколкото Jessica Andrade. Имам предвид, поне за мен”.

През 2015 година Angela Hill бе освободена от UFC, след което тя записа четири поредни победи в Invicta, печелейки и шампионския пояс на веригата.

Joanna Jedrzejczyk от своя страна все още няма загуба в кариерата си, разполагайки с актив от 13 победи от 13 двубоя. Седем от тях са записани в Октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес