Зареждане

Anderson Silva отказва да носи Reebok

Anderson Silva отказва да носи Reebok
Публикувано на: Януари 31, 2015 в 09:58 ч

От UFC ще задължат всички свои бойци да носят униформи на Reebok от лятото, тъй като ММА организацията подписа договор със спортния гигант.

В резултат на това някои от бойците вече загубиха старите си спонсори, но бившият шампион в средната категория, Anderson Silva отказа да се разхожда с марката.
 
"Не ми харесва тази идея. Когато използваш даден бранд, той трябва да предава някаква идея, трябва да има някаква връзка с теб. Аз не мога да се оприлича с Reebok. Винаги съм използвал Nike, дори преди да подпиша договор с тях. И няма да спра да ги нося, само защото договорът ми с тях изтече. Няма смисъл да ми се налага да нося нещо, което няма никаква връзка с мен. Няма да го нося, защото не е истинско. Не мога да предам нещо на феновете си, което е лъжа. Винаги съм си поръчвал униформите и ще продължавам да ги нося. Не съм подписвал нов договор с Nike след като стария изтече, но използвам тази марка, защото винаги съм го правил. Не само мен, но и цялото ми семейство - ние носим Nike или Adidas."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес