Зареждане

Anderson Silva: Наперените бойци като Conor не бива да прекрачват границата

Anderson Silva: Наперените бойци като Conor не бива да прекрачват границата
Публикувано на: Март 29, 2015 в 11:04 ч

Шампионът в категория перо, Jose Aldo пътува из САЩ заедно с Conor McGregor като част от медийно турне, което да рекламира двубоя им.

Бразилецът обаче постоянно трябва да търпи обидите и предизвикателното поведение на ирландеца, който се опитва да го вбеси по всевъзможни начини.

Враждата между Aldo и McGregor отчасти прилича на тази между Anderson Silva и Chael Sonnen от педи няколко години. Aldo показва, че е шампион с достойно поведение и не се връзва на провокациите, а McGregor (също като Sonnen) го раздава "лошото момче".

Silva наскоро коментира нуждата от такива "лоши момчета" в играта, но този тип хора трябва да внимават да не преминават допустимата граница на търпение и обиди.
 
"Всичко може да се прави, но не бива да се прекрачва границата. Хубаво е да се рекламира дадено събитие, всички се радват на наперените бойци, но те не бива да прекрачват границата. Има една тънка линия, която не бива да бъде преминавана... Нашият спорт е контактен. Не може да прекаляваш с нещо. Може да рекламираш, да се шегуваш, да провокираш, но не бива да минаваш границата."

До момента McGregor не е влязъл в ролята на "лошо момче", толкова колкото беше нагазил Sonnen, който обиди семейството на Silva, както и всички бразилци на няколко пъти.
 
"Sonnen малко премина тази граница. Показа неуважение към страната ни и неуважение към мен, което не е добре за нашия спорт. Имаме жени и деца, по-възрастни хора гледат този спорт. Важно е да знаем докъде можем да стигнем в поведението си.

Ако не рекламираме двубоя по правилния начин, хората няма да гледат на нас с добро око. Никой не иска да се асоциира с някой, койот говори глупости за страната на опонента си, за жената на опонента си. Рекламата на двубоя трябва да се прави по правилен начин - с уважение."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес