Зареждане

Anderson Silva: Ако спечеля пояса, ще го овакантя заради Jacare

Anderson Silva: Ако спечеля пояса, ще го овакантя заради Jacare
Публикувано на: Януари 16, 2017 в 09:41 ч
 
Легендарният Anderson Silva се изказа ласкаво по адрес на своя сънародник Ronaldo “Jacare” Souzа. 


“The Spider” заяви, че ако получи шанс да спечели титлата в средна категория преди “Jacare”, той ще оваканти пояса, за да може последният да продължи своето пътуване към върха на дивизията.

“Подкрепям Jacare, той трябва да получи шанс да се бие за титлата”, сподели Anderson, продължавайки: “Ако това не се случи и аз получа тази възможност, разбира се, че ще се бия. Би било хубаво да се бия с Bisping, но не планирам да задържам пояса. Ще го овакантя, защото не искам да заставам на пътя на Jacare. Със сигурност ще се освободя от него”.

Според легендарния бразилец, със своите постижения той си е заслужил правото отново да се бие за титлата.

“Наистина бих искал да се бия с Bisping. Имайки предвид колко време съм отдал на спорта, мисля, че го заслужавам. Имайки предвид и всичко, което съм направил за този спорт. Но дори и да не стане, надали нещо в живота ми ще се промени. Jacare се е наредил на опашката, като той преследва пояса. Но UFC е бизнес. А за бизнеса смятам, че е добре аз и Bisping отново да излезем един срещу друг. Но ако говорим за правилата на спорта, мисля че Jacare е човекът, който заслужава да се бие за титлата”.

Anderson Silva ще се завърне в Октагона на UFC 208, когато бразилецът ще се изправи срещу Tim Boetsch в Ню Йорк.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес