Най-големият сайт за бойни спортове

       

Alistair Overeem получи лиценз за право на участия в състезания

Alistair Overeem получи лиценз за право на участия в състезания
Публикувано на: Януари 9, 2013 в 08:00 ч

Бившия шампион на Strikeforce, DREAM и K-1, Alistair Overeem днес получи лиценза си за състезател от Атлетическата комисия на Невада. Така двубоят му с Atonio Silva е с една пречка по-малко да се състои. Двамата трябва да се срещнат на 2-ри февруари в UFC 156.

Изпълнителния директор на комисията, Keith Kizer, заяви че Overeem е преминал успешно 5 допинг теста за изминалите 9 месеца. Освен това самата комисия е тествала Overeem на случаен принцип на 16-ти ноември и 21-ви декември минлата година, като и тогава не са били открити данни за злоупотреба със стероиди.

Overeem трябваше да се бие с Junior dos Santos за титлата в тежката категория през май в UFC 146, но отпадна от срещата след като допинг тест установи прекалено завишени нива на тестостерон в кръвта му. Беше му поставено наказание от 1 година, което в последствие бе намалено до 9 месеца.
 

Свързани Новини

Chael Sonnen се присмя на Alistair Overeem

Chael Sonnen се присмя на Alistair Overeem
Няма спор, че Chael Sonnen е един от най-колоритните личност в смесените бойни изкуства в момента. Повече хора вече чакат неговите изяви извън ринга от колкото в Октагона.
Новини » април 8, 2012 (31)
цялата новина

Alistair Overeem срещу Bigfoot Silva в UFC 156

Alistair Overeem срещу Bigfoot Silva в UFC 156
Двубой в тежката категория между Alistair Overeem и Antonio "Bigfoot" Silva най-вероятно ще бъде главното събитие в UFC 156, което ще се проведе на 2-ри февруари в Лас Вегас.
Новини » ноември 14, 2012 (40)
цялата новина