Зареждане

Валентин Бенишев срещу Майкъл Брайтмън

Валентин Бенишев срещу Майкъл Брайтмън
Публикувано на: Април 20, 2015 в 17:53 ч

Валентин Бенишев е боец с основен спорт: борба свободен стил и състезателно тегло от 70кг. В момента е студент в Националната Спортна Академия „Васил Левски“. С всяка среща на профи-ринга Валентин показва възходяща градация на уменията си.

След титли по борба, започва да се занимава с ММА. До момента на професионалния ринг има 10 професионални срещи и 10-те са завършвали с успех. Той е един от най-бързо развиващите се български бойци и в момента е невъзможно да му се намери противник в България. Валентин е решен да продължи победната си серия. Главен треньор в подготовката му е ММА шампиона Борислав Иглев. Тренира в клуб „Сергей Косоротов”.

Срещу него на 8 май 2015 г, ще се изправи шампиона на организацията RXF! Това е американеца Майкъл Брайтмън, който от известно време живее в Румъния и тренира с популярния и непознаващ загуба у нас боец - Йон Паску.

Майкъл Брайтмън е висок 177см шампион в категория до 77кг на организацията RXF и шампион на американската организация Х-1. Има записани мачове и в най-голямата британска ММА-верига. Майкъл е роден е в Хонолулу,Хавай. Започва със сводна борба и след това преминава в ММА, където има 14 победи и 5 загуби Смята да вземе победата на всяка цена!

ММА състезанието TWINS MMA-10 щe бъде в столичната зала „Христо Ботев“ на 8 май 2015г, от 20.00 часа. очаквайте още международни срещи и няколко взривяващи български срещи!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес