Зареждане

UFC боец ще подготвя националите на БФММА

UFC боец ще подготвя националите на БФММА
Публикувано на: Май 10, 2016 в 11:02 ч
Източник: Nbox
Звездата от UFC Сиар Бахадурзада ще се включи в подготовката на ММА бойците за Световното първенство в Лас Вегас. Това разкри пред Nbox президентът на Българската федерация по смесени бойни изкуства Станислав Недков.

Сиар, известен в ММА средите като Великия, е роден на 17 април 1984 г. в Афганистан, но е с холандски паспорт. Състезава се в кат.  до 77 кг. В кариерата си има 28 мача, от които 22 победи (11 с нокаут) и 6 загуби. Състезава се в най-престижната верига по смесени бойни изкуства в света от 2012 г.
 

 
В същото време българският отбор се завърна от Балканското първенство в Алания. Страната ни бе представена от 21 бойци, като нашите спечелиха 11 златни, 6 сребърни и 4 бронзови медала. Тимът ни завърши и на първо място в отборното класиране по отличия.
 
„Бяхме представени основно от юноши и кадети. По-опитните останаха в България, за да се подготвят за Световното първенство. Всички наши състезатели взеха медали, което много ме радва. Благодаря на работата на треньорите в клубовете и на бойците за свършената работа. Част от участвалите на Балканското ще се включат и в лагера на отборът, който ще ни представлява в Лас Вегас. Така ще могат покрай боеца от UFC и батковците си да натрупат повече опит, знания и увереност“, коментира Станислав Недков.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес