Зареждане

Становище на Maxfight относно отправеното предизвикателство от Рони Александър към Румен Димитров

Становище на Maxfight относно отправеното предизвикателство от Рони Александър към Румен Димитров
Публикувано на: Юни 3, 2013 в 10:40 ч

Както вече ви съобщихме, бившия опонент на двамта близнаци, Ronny Alexander предизвика Румен Димитров - Близнака в двубой-реванш за титлата на Maxfight. От организацята вече са готови със своя отговор:

Турнирът Maxfight и турнирът Twins MMA са две различни неща, съответно с различни правила и награди. Шампионският пояс на Maxfight може да бъде спечелен единствено в организиран двубой от серията Maxfight.

Продуцентска компания Maxfight се обръща официално към боеца Рони Александър и заявява, че ще направи всичко възможно в най-скоро време да организира среща между него и Румен Димитров – Близнака (или братът на Румен – Росен). Това ще бъде един двубой,  в който залогът ще е титлата на Maxfight – шампионският пояс „MAXFIGHT".

Ръководството на компанията заявява официално, че такава среща ще има, защото по договор притежателят на шампионския пояс на турнира трябва да има направена защита на титлата, а до сега такава не е правена. Докато тече разборът и подготовката на Румен Димитров/ Росен Димитров за въпросния важен двубой, за венецуелският боец Рони Александър ще бъде организирана една среща по правилата на ММА с друг противник от България. Подробностите ще бъдат уточнени между двете страни.

Битка за шампионския пояс на Maxfight между Рони Александър и Румен Димитров/ Росен Димитров  ще има до края на тази календарна година и продуцентска компания Maxfight го заявява категорично. Нека по-добрият победи!

През август миналата година венецуелецът  Рони Александър направи първото си участие в „Максфайт 28”, като негов опонент беше Румен Димитров. В срещата победител с 2:1 съдийски гласа бе Румен Димитров, което не се хареса на публиката и след самосезиране на съдиите от турнира двубоят бе обявен като "несъстоял се". Срещу венецуелеца трябваше да се изправи Росен Димитров, но поради тежка контузия лекарите му забраниха да излиза на ринга.

 Осем месеца по-късно Рони Александър беше участник в главния двубой на състезанието „Максфайт 30”, което се проведе на 1-ви март в София. Тогава той победи със зрелищен нокаут Росен Димитров.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес