Зареждане

Спечели билет за бойното шоу в Арена Армеец на 24 септември

Спечели билет за бойното шоу в Арена Армеец на 24 септември
Публикувано на: Септември 14, 2016 в 20:59 ч

На 24 септември в Арена Армеец ще се проведат две престижни състезания по ММА и муайтай. Организаторите на Abu Dhabi Warriors и Elite Fight Night са избрали София като единствената дестинация в европейското издание на турнирите си. Предходния турнир се проведе в Куала Лумпурр, а след София следват още две квалификации - в Лас Вегас и Сао Пауло.

За изданието в българската столица организаторите са предвидили невиждана досега сцена с огромни екрани, ефекти и изключително интересна файт карта. На ринга ще излязат бойци от цял свят, доказали се в своите спортове - ММА и муайтай.
 

 
От MMA.BG предоставяме възможност на трима от вас да спечелят по два билета за уникалното бойно шоу. За целта изпратете на [email protected] с тема "24sept", като в съобщението посочите верния отговор на следния въпрос:

Кой е единственият българин, който участва в квалификационния турнир на Road to Abu Dhabi в лека категория?

а) Владислав Кънчев
б) Симеон Баталов
в) Цветелин Гергинов

Заедно с верния отговор изпратете име, фамилия и телефонен номер.

Трима от вас, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и ще спечелят по два билета за престижното събитие. Победителите ще бъдат изтеглени на 17 септември (събота).

За всички, които искат да си подсигурят присъствието на галавечерта - билетите на цена от 20 лв. са вече в продажба онлайн на ticketpro.bg, както и в OMV, Office 1 Superstore, магазини Orange и в магазина за бойци на ул. Искър 16а в София.

За резервация на ВИП маси (за 8 човека, цена 800 лв.) - 088 506 4444.

Състезание от този ранг до момента не е правено в България, така че горещо ви препоръчваме да не пропускате - 24 септември, Арена Армеец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес