Зареждане

Сергей Барбероше срещу Деян Топалски до 84кг на TWINS MMA -10

Сергей Барбероше срещу Деян Топалски до 84кг на TWINS MMA -10
Публикувано на: Април 28, 2015 в 22:41 ч

Сергей Барбероше - шампион по Бойно самбо на Молдова има 6 победи в един от най-силните вериги по ММА в Русия на категория до 84кг. Загубите са му от много силни руски бойци на силната верига PRO FC, на която миналата година Сергей атакува шампионския пояс. След неуспеха да вземе тази титла идва заедно със съотборник който ще се бие с Росен Димитров и иска да победи на българска земя.

Срещу него излиза нашия боец Деян Топалски , който също в последния си мач не успя да вземе титлата на CWFC. Сега двамата бойци имат допълнителна мотивация да се върнат на победния път! Бойната кариера на Деян Топалски започва с Киокушин карате, след това тренира Таекуон-до, но най-много години посвещава на Кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници : К-1 и лоукик правилник. Наскоро записа два кикбокс мача по професионалния правилник на К-1.

Топалски е висок 188 и тежи 84кг. Завръща се на ММА-ринга след серия от контузии, които не му позволиха да направи някои желани от него мачове. Но вече е готов и ще се впусне в кървав сблъсък с опонента си!

Билети за TWINS MMA -10 могат да бъдат закупени на ticketpro.bg или на тел: 0888009028. Цена – 20 лева. Зала „Христо Ботев” в София от 20.00 часа. Зрителите на залата , ще могат да виждат всички детайли от мача и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи. Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата! Очакваме Ви на 8 май 2015 г. от 20.00 часа.

Потвърдени срещи до момента:
Никола Дипчиков vs Дани Митчел (Англия) до 84 кг
Валентин Бенишев vs Майкъл Брайтмън(САЩ) до 70кг
Виделин Видев vs Бранко Бабачев до 77кг
Александър Иванов срещу Петьо Кръстев до 77кг
Котя Кристиян срещу Росен Димитров до 77кг
Сергей Барбероше срещу Деян Топалски до 84кг

Очаквайте още срещи на "TWINS MMA 10"!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес