Зареждане

Ronny Alexander оспорва победата на Георги Валентинов в RPC: Be Strong

Ronny Alexander оспорва победата на Георги Валентинов в RPC: Be Strong
Публикувано на: Октомври 21, 2013 в 23:30 ч
Снимка: Хайлайф
Ronny Alexander записа поредното си участие в България, но този път не завърши както предходните му. Венецуелецът записа силен двубой срещу Георги Валентинов, но не успя да наложи играта си и след оспорван двубой съдиите дадоха победата на българския боец.

След прибирането си в Испания, Alexander изпрати съобщение до всички медии, че е бил ощетен при гостуването си в България и желае преразглеждане на крайния резултат от срещата.

Още на следващия ден излезе видео от двубоя - може да го видите тук и да оставите своя коментар.
 
"Уважаеми господа и госпожи,
участвах на MMA състезание, организирано от "Real Pain" в София, срещу Георги Валентинов. След 3 рунда победата беше присъдена на опонента ми.

Не съм съгласен с това решение, защото не получих сериозен удар, докато следите от моите удари са видни върху лицето на противника ми. От страна на опонента ми нямаше агресивност и cage control , той през цялото време вървеше назад и бягаше от боя. Това са неща които се оценяват във всяка сериозна ММА организация. По време на боя вратата на клетката се отвори и паднах от нея, това не може да бъде разглеждано като събаряне или активност в полза на опонента ми, а недопустимо събитие от страна на организаторите "Real Pain".

Съдийското решение беше взето от двама странични съдии, а минимума е трима – както е световния регламент . В заключение смятам, че в никакъв случай не загубих срещата и желая резултата да бъде преразгледан. Президента на "Real Pain " не пожела да ме изслуша след срещата, а всеки спортист има право да изрази своя протест – принцип в световната практика . За това,сега пускам контестацията до всички компетентни органи и медии както и до ММА обществеността. Надявам се след като емоцията е отминала, да се преразгледа съдийското решение на база видео материалите, и се вземе правилното професионално решение.

Извън спортно-техническото действие, недопустимо е треньора ми да бъде замерван, обиждан и заплашван по време на моята среща( прилагам видеозапис от инцидента ). "Real Pain" като организатор трябва да осигури условия за провеждане на професионално спортно мероприятие.

Имам няколко участия в България и съм очарован от страната, феновете и условията за ММА. Сега бях потресен!"
 
Очаквайте утре официалното съдийско становище за двубоя, както и официално изявление от организаторите на ММА галавечерта.

До тогава може да прегледате срещата и да оставите вашето впечатление за това, кой заслужаваше победата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес