Зареждане

Ronny Alexander готов за битката на 19-ти октомври

Ronny Alexander готов за битката на 19-ти октомври
Публикувано на: Септември 12, 2013 в 22:25 ч

Талантливия ММА боец, Ronny Alexander, който ще участва в галавечерта на 19-ти октомври на RPC в Арена Армеец, е във вихъра си по време на подготвителния му лагер.
 
"Винаги съм готов за битка. Тренирам ден и нощ, защото това е моята работа."

Венецуелецът се готви за тежка битка срещу българинът Георги Валентинов. Двамата трябваше да се бият в ММА състезание в град Обзор, но Валентинов получи контузия по време на подготовката си и срещата им отпадна.

Като заместник на българина тогава бе повикан опитния Салид Халидов от Русия. Той обаче не успя да победи Alexander, който при гостуванията си в БЪлгария нокаутира едни от най-добрите ни състезатели по ММА и бойно самбо, Росен Димитров и надигра брат му Румен.

Ronny Alexander и Георги Валентинов ще се срещнат в ММА състезанието на RPC, което ще е част от фестивал-експото за силови и бойни спортове Be Strong: Dimitar Dimitrov's Classic. Първия по рода си фестивал ще се проведе на 19-ти октомври (събота) в столичната зала "Арена Армеец". От сутринта до късна вечер най-голямата зала на Балканите ще бъде домакин на състезания по: жиу-житцу, граплинг, муай-тай, културизъм, бикини фитнес, стронг фит и други силови дисциплини, които ще се провеждат през целия ден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес