Зареждане

Рони Алекзандър срещу Георги Валентинов в Cage of Glory 4

Рони Алекзандър срещу Георги Валентинов в Cage of Glory 4
Публикувано на: Юни 5, 2013 в 18:19 ч

Българския боец Георги Валентинов ще брани родния трибагреник срещу венецуелеца Рони Алекзандър. Двамата ще излязат на ринга в Cage of Glory 4 на 13-ти юли в клуб Event 87 Обзор.

Валентинов е един от топ бойците на България и е популярен с атрактивната си игра в стойка. Винаги търси голямото предизвикателство във всяка една среща.

Той ще получи точно това в двубоя си срещу Рони Алекзандър.

През август миналата година венецуелецът  Рони Александър направи първото си участие в „Максфайт 28”, като негов опонент беше Румен Димитров. В срещата победител с 2:1 съдийски гласа бе Румен Димитров, което не се хареса на публиката и след самосезиране на съдиите от турнира двубоят бе обявен като "несъстоял се". Срещу венецуелеца трябваше да се изправи Росен Димитров, но поради тежка контузия лекарите му забраниха да излиза на ринга.

Осем месеца по-късно Рони Александър беше участник в главния двубой на състезанието „Максфайт 30”, което се проведе на 1-ви март в София. Тогава той победи със зрелищен нокаут Росен Димитров.

Сега задачата на Валентинов е не само да отмъсти за загубата на двама от топ състезателите ни, но и да се докаже като име с победа над доста сериозен противник.

Отговорникът за срещите в Cage of Glory, Николай Добруджански, сподели че стилово Георги Валентинов може да се окаже изненадващо труден съперник за Рони Алекзандър, тъй като българинът притежава експлозивна и разнообразна игра в стойка, борбата му е на по-добро ниво от опонента му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес