Зареждане

Резултати от състезанието 'ММА Стара Загора'

Резултати от състезанието 'ММА Стара Загора'
Публикувано на: Декември 20, 2014 в 14:10 ч
Георги Валентинов победи англичанина Дан Едуардс  с 3:0 съдийски гласа в очаквания с най-голям интерес двубой от ММА гала-вечерта проведена в Стара Загора. Състезателят на старозагорския клуб „ММА 300” имаше явно превъзходство и в трите рунда на двубоя в категория до 77 килограма. Основно битката се водеше на земята. Активността на Валентинов и голямото предимство в нанесените удари не остави никаква дилема пред съдиите, които отсъдиха победа по точки за старозагореца. Това бе трети успех за Георги Валентинов през 2014 година, а купата за победител му бе връчена от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров.

Валентинов благодари на всички свои поддръжници и им отправи пожеланията си за празничните дни:
 
"Благодаря на всички мои приятели и фенове, които ме подкрепяха снощи и бяха до мен! Весело посрещане на празниците! Бъде по-добри и смирени през Новата година и се обичайте и уважавайте един друг, защото знайте, че пред ГОСПОД всички сме равни!"

Над 1000 зрители станаха свидетели на 9 атрактивни двубоя в Общинската спортна зала. В първия мач от гала-вечерта, която ще се запомни с атрактивно светлинно и звуково шоу, Георги Моллов от Горна Оряховица победи Павел Сокуров от Бургас. Двубоят в категория до 65 килограма приключи във втория рунд, след като Моллов спечели със съмбишън.

Вторият мач в категория до 55 килограма противопостави Бюлент Амзов от Бургас срещу Панко Панчев от Стара Загора. Панчев от „Атила” Панчев победи с 3:0 съдийски гласа, след убедително превъзходство в двубоя.

В мач от категория до 70 килограма Мерал Севгинов от Варна  се наложи над Станимир Митев от Стара Загора с ключ на ръката.

В друг мач от категория до 70 килограма след пълни три рунда Пламен Бъчваров от София спечели по точки срещу Красимир Георгиев от Ямбол.

Георги Янчев от Бургас успя да надделее над арменеца Хайко Сахакян още в първия рунд, след ключ на ръката. Зрителите станаха свидетели и на първия женски мач проведен в Стара Загора.

В категория до 60 килограма Мария Ячкова от Ямбол победи Касандра от Сливен след технически нокаут в първия рунд.

В атрактивен двубой Мариан Димитров от Стара Загора се наложи над пловдивчанина Радостин Иванов с технически нокаут във втория рунд.

След това старозагорецът Николай Николов (Прилепа) отстъпи в първия рунд на варненеца Атанас Петров след нокаут. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес