Зареждане

Резултати от ММА състезанието TWINS 13

Резултати от ММА състезанието TWINS 13
Публикувано на: Март 26, 2017 в 09:08 ч

На 24 март 2017 г. се проведе издание номер 13 на промоутъра TWINS MMA.

Домакин на събитието беше гр. Стара Загора, спортната зала "ДЗУ" се напълни до краен предел с фенове от всички краища на България. Сред публиката освен видни спортни личности беше и политическият елит на града.
В международните срещи българските бойци премериха сили с шампиони от Гърция, a чисто българските срещи предложиха не по-малко емоции.

В заключителният мач на галата Мариян Димитров победи Костас Калибас в категория до 84 кг.  Старозагорецът е вице-световен по бойно самбо и вече има 4 победи в професионалния ММА, след като в  средата на вторият рунд успя да откаже съперника си.

Валентин Бенишев и Йоанис Анагностополус в категория до 70 кг. Бенишев е европейски шампион по бойно самбо, а гърка е един от изявените състезатели на южната ни съседка. След оспорвани 15 минути се стигна до съдийско решение в което нямаше спор, че победител е Валентин Бенишев.

Росен Димитров се изправи срещу черният колан по бразилско жиу-жицу и шампион по граплинг Христос Ласкарис и успя да го победи с ключ още в първият рунд.

Софиянецът Янко Борисов след 2 годишно отсъствие от ММА битките се изправи срещу Мойсис Папалексис. След два рунда, които преминаха в обрати и всеки можеше да е победител, гръцкият състезател получи контузия и не можа да излезе за последният, решителен рунд.

Шампионът по борба Калоян Колев засипа с удари на земята видинчанина Мартин Даринов и постигна победа технически нокаут в категория до 93 килограма.

В категория до 66 килограма местният боец - Панко Панчев отказа Мартин Тодоров от Русе чрез задушаване в първи рунд.

Натрупалия международен опит Владислав Генов приложи успешен ключ на ръката на съперника си Мартин Лабазанов още в първи рунд

Столичанина Мартин Стоичков победи представителя на домакините Митко Илиев в мач изпълнен с обрати, като накрая съдиите определиха победителя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес