Зареждане

Резултати от БФММА 12

Резултати от БФММА 12
Публикувано на: Юли 31, 2016 в 16:45 ч

Галавечерта по ММА, организирана от БФММА се проведе снощи в Sport Generation Camp в Лозенец. Главен двубой на вечерта бе срещата между Георги Валентинов и Драгомир Йорданов. Победата бе отсъдена единодушно на Валентинов, който стана шампион в категория до 77 кг.
 
"Победа! Благодаря на ГОСПОД,че отново ме дари снощи с победа," написа Валентинов малко след битката си. "Това беше последен мач за мен в България!Благодаря на президента на Българската федерация по ММА - Станислав Недков, че успя да срещне двама от най-добрите бойци в България!

Специални Благодарности към човека, който ме подготви по най-добрия начин и ме накара да си повярвам повече - моя личен треньор Борислав Бояджиев!

Благодаря на всичи момчета, които ми помогнаха в подготовката - Христо Енчев, Никола Дипчиков, Валентин Бенишев, Янко Борисов, Росен и Румен Димитрови, Цветелин Гергинов, Джеки! Без вас нямаше да се подготвя по този начин!

И не на последно място Благодаря на моето семейство и всички мои приятели и фенове, които дойдоха да ме подкрепят отново! Бъдете живи и здрави и ГОСПОД да ви закриля!"

Ето всички резултати от БФММА 12:
  • Георги Валентинов (Стара Загора) победи Драгомир Йорданов (Десант Варна) със съдийско решение (30-27, 30-27, 30-27) - шампион в категория 77 кг.
  • Петьо Кръстев (Центурион София) победи Александър Евстатиев (Десант Варна) със съдийско решение (29-28, 28-29, 29-28)
  • Виктор Димитров (Викинг Варна) победи Радостин Митев (Ловеч) с ТКО в Рунд 1, 4:15мин - шампион в кат.66кг
  • Николай Николов (ММА Варна) - Хамди Кузгун (Турция) със събмишън (гилотина) в Рунд 1, 2:40мин
  • Денислав Хаджиев (Архангел Стара Загора) победи Здравко Димитров (Шумен) - с ТКО в Рунд 2, 1,09мин

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес