Зареждане

Републиканско първенство по ММА на 30 май в гр. Враца

Републиканско първенство по ММА на 30 май в гр. Враца
Публикувано на: Май 15, 2015 в 17:44 ч

На 30 май (събота) в град Враца ще се проведе републиканско първенство по аматьорски ММА, организирано от Българската федерация по ММА (БФММА). Състезанието започва от 9:00 ч. сутринта в зала "Вестител", като в него ще участват състезатели от всички възрасти.

Кантарът за всички участници е от 17:00 ч. предходния ден (петък) в залата. Припомняме ви, че право на участие имат само клубове които са действащи членове или са подали молба за членство в БФММА.

Входът за зрители е свободен, а самите финали при мъжете ще се излъчат в директно предаване в цялата страна по телевизия "Евроком".

Състезанието ще бъде квалификация за световното първенство по ММА за мъже в Лас Вегас, организирано от IMMAF. Всички златни и сребърни медалисти при мъжете ще получат покана за участие в тренировъчен лагер, който ще определи националния ни отбор.

IMMAF е в официално партньорство с UFC и именно поради тази причина световното първенство ще се проведе от 6 до 11 юли, когато в Лас Вегас ще бъде поредното издание на UFC Fan Expo, както и дългоочакваното UFC 189, чиито главен двубой е срещата между Jose Aldo и Conor McGregor.

Президентът на федерацията, Станислав Недков даде повече информация относно предстоящото събитие.
 
"С всяко изминало състезание БФММА успява да популяризира спорта все повече сред младите. На организираните от нас събития идват нови участници, като на последното общият им брой беше 130.

Като член на IMMAF ние ще участваме на световното първенство от 6 до 11 юли в Лас Вегас. Това ще е първото първенство за федерацията и съм убеден, с оглед на последното състезание и нивото на нашите бойци, които се развиват с бързи темпове, че ще постигнем добър резултат и очаквам не само медали, но и шампиони.

UFC са официален партньор на IMMAF и затова първенството ще съвпадне с UFC Fan Expo. Партньорството между двете организации е добро и ние, като членове на IMMAF, усещаме подкрепата им."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес