Зареждане

Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков в TWINS MMA 9

Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков в TWINS MMA 9
Публикувано на: Февруари 19, 2015 в 18:43 ч

Срещите на TWINS MMA-9,  ще бъдат излъчвани на голям екран за зрителите на зала „Христо Ботев” в София , 13 март 2015г (петък),  от 20.00часа.

Радослав Вартанянов е многократен шампион по таекуондо, занимава се с това корейско бойно изкуство от десет години.  От Таекуондо се е научил да бъде спокоен във всеки един момент и никога не губи концентрация.

През лятото на 2014г. стана известен с един от най-бързите нокаути в ММА, който реализира, след удар с крак със завъртане на 180 градуса.  Предпочита боя в стойка.  Предишното му участиe на TWINS MMA  не беше успешно, но това му беше едва втора среща. От тогава натрупа опит и вече е с актив от четири ММА срещи .  Има участия на три категории до 70кг, до 77кг и до 84кг. 

През зимaта на 2014г. спечели две шампионски титли на турнира “Striking games” в стиловете К-1 и Бокс.    За уменията си е благодарен на треньорите: Александър Русев – таекуондо и кикбокс и на ММА треньора си – Никола Кацаров! 

Срещу него застава Антон Бранков, който се занимава се с Джудо и Самбо от дълго време.

Шампион на България по Бойно Самбо и Унифайт. Той е бронзов медалист в категория до 68кг от две европейски първенство по Бойно самбо.
Едновременно със състезателната си кариера Антон Бранков е студент по икономика.

На професионалния ММА ринг има четири срещи, от които е постигнал три победи. Кикбокс подготовката  си е поверил в ръцете на специалиста Десислав  Генов в „Боен клуб България”.

Очаквайте още зрелищни срещи на TWINS MMA-9 на 13 март 2015г (петък),  зала „Христо Ботев” в София от 20.00часа.

Срещи до момента :

Тодор Тодоров срещу Борис Балев в категория до 66кг
Тихомир Благовестов срещу Пламен Бъчваров до 70кг
Бранко Бабачев срещу Александър Илиев до 77кг
Росен Димитров срещу противник от Дагестан до 77кг
Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков до 70кг

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес