Зареждане

Победителите от томболата ни за ММА и муайтай състезанието на 24 септември

Победителите от томболата ни за ММА и муайтай състезанието на 24 септември
Публикувано на: Септември 17, 2016 в 08:47 ч

Днес изтеглихме тримата печеливши дали верен отговор на въпроса "Кой е единственият българин, който участва в квалификационния турнир на Road to Abu Dhabi в лека категория?"

Верният отговор е Симеон Баталов от Благоевград, който ще се изправи срещу коравия грузинец Raul Tatarauli като част от турнира в леката категория на Road to Abu Dhabi Warriors. Ако успее да запише победа, Баталов ще се бие на финала на ММА турнира, който ще се проведе в Абу Даби по-късно тази година.

Победителите, които печелят по два билета за уникалното събитие, са Александър Б., Евгения Е. и Ана П. Ще се свържем с тях на посочените от тях телефони, за да получат наградите си.

Баталов вече има две победи в ММА, но е по-известен от състезанията по бразилско жиу-житцу, където прави фурор, побеждавайки по изключително атрактивен начин опонентите си - без значение от опит и тегло. Tutarauli обаче предпочита размените и вероятно ще иска да държи боя в стойка. Класическа среща между граплър и страйкър с участието на български боец.
 

 
Освен битките от турнира ще има и още няколко ММА двубоя като подгряващи срещи, а зрителите в Арена Армеец ще видят на живо и елитните муайтай бойци, които ще покажат върховите си умения в този безкомпромисен спорт един срещу друг.
 
Две уникални събития на цената на едно състезание - билетите са в продажба на цена от 20 лв. Могат да бъдат закупени онлайн от Ticketpro.bg или техните каси (НДК, Арена Армеец, OMV, Office 1 Superstore и др.), както и от магазинът за бойци на ул. Искър 16а в София.

Все още има останали и ВИП маси за 8 човека около ринга на цена 800 лв. За резервации - 0885 556 161.
 

 
Не пропускайте това уникално бойно шоу, каквото скоро не е правено у нас със страхотен ринг, осветление и светлинни ефекти в най-голямата спортна зала на балканите с част от елита на бойните спортове - 24 септември - вземете своите билети сега и елате да видите как се прави!

Линк: Вижте събитието в Facebook

От сутринта в малката зала на Арена Армеец пък ще се проведе Държавното първенство по ММА, което е с вход свободен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес