Зареждане

Павел Гергиев срещу Христос Плазарис в 'Нощта на героите' този петък

Павел Гергиев срещу Христос Плазарис в 'Нощта на героите' този петък
Публикувано на: Март 25, 2015 в 11:15 ч
Състезанието "Нощта на героите" ще се проведе този петък, 27 март, в столичната зала "Универсиада", а главната среща на вечерта ще е боксовия мегасблъсък между Сащо Пацов и Коко Тайсъна.

Преди тях обаче българският ММА боец, Павел Георгиев ще се изправи срещу гръцкия състезател Христос Плазарис.

Павел е боец от спортен клуб "Питбулс ", възпитаник на треньора Емил Казаков. Той е 4 пъти шампион на аматьорски ММА , там още на 16 години той се състезава в категория за мъже, където няколко пъти печели златото с атрактивни нокаути и събмишъни на земята. Шампион по Граплинг, шампион на градското първенство на София по Бокс. Последните няколко месеца беше на подготвителен лагер в Тайланд и счита , че това ще му донесе успех в мача. В професионален ММА има 4 победи и 3 загуби .

Христос Плазарис е един от най-опасните гръцки бойци! Започва своята кариера с борба и граплинг. Печели изключително силният гръцки турнир "Best Fighters 2013" с нокаут ! Една от само двете му загуби е срещу Родриго Боти, който е 3 пъти световен шампион по жиу-жицу и към момента боец на мма организацията- BELLATOR. В актива си има 11 победи и само две загуби! Плазарис идва в България : "..само за победа" .

Повече за галавечерта може да видите от страницата на самото събитие в Facebook.

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на TicketPro или MMA.BG.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес